Aquarelleren voor volwassenen

De data van deze workshop worden in onderling overleg vastgesteld en bij voldoende belangstelling 

De kosten voor deze workshop bedragen € 90,00 per persoon per workshopdag. Het benodigde materiaal is in de prijs inbegrepen. Het gereedschap wordt door Marij Heijligers in bruikleen verstrekt.


Hoe ziet deze dag er uit:

Tijdens ontvangst met koffie en vla worden de cursisten aan elkaar voorgesteld. Daarna wordt er uitleg gegeven over hoe we te werk gaan en hoe het materiaal te gebruiken. Wij werken met eerste kwaliteit penselen, papier en aquarelverf. Voor de lunchpauze gaan we in eerste instantie proberen om deze schildertechniek onder de knie te krijgen. Verschillende voorbeelden worden uitgewerkt. Vervolgens gaan we stapsgewijs een tekening opzetten welke we met aquarelverf gaan inkleuren. Tot ca 12.30 uur wordt er gewerkt. Dan gaan we lunchen tot ca 13.30 uur. We nuttigen een uitgebreide lunch, met huisgemaakte heerlijke soep of een salade, diverse broodjes met beleg en eieren. Na de lunch maken we -of een stilleven, b.v. houten kat met vaas (gevorderden) -of een voorbeeld aquarel (beginners) b.v. het St. Salviuskerkje in Limbricht. Hier werken we aan tot aan het einde van de cursusdag, zijnde 16.30 uur. Tussendoor genieten we uiteraard nog van koffie, thee en/of frisdrank met bonbons.

Uiteraard wordt iedereen, zowel beginners als gevorderden volledig begeleid in zijn of haar keuze.
 

Klik hier om een aanvraag voor een workshop te doen.

Een aanmelding is definitief zodra er een aanbetaling is voldaan van € 15,00 (per persoon). Dit bedrag dient overgemaakt te worden op rekening nummer 1876.42.664 bij de Rabobank Sittard t.n.v. M.Heijligers, o.v.v. naam en datum workshop.

 

 

Kunst Verhuurplan

Kunst verhuur

Vrijgezellenfeest?

vrijgezellen