Boetseren voor volwassenen 


Deze cursus wordt in de maanden juli en augustus gegeven (exacte data in onderling overleg) bij minimale deelname van 5 en maximale deelname van 10 cursisten!

De kosten voor deze workshop bedragen € 90,00 per persoon per workshopdag.Het benodigde materiaal is in de prijs inbegrepen. Het gereedschap wordt door Marij Heijligers in bruikleen verstrekt.

Hoe ziet deze dag er uit:

Tijdens ontvangst met koffie en vla worden de cursisten aan elkaar voorgesteld. Daarna wordt er uitleg gegeven over hoe we te werk zullen gaan en hoe we het te gebruiken materiaal dienen te hanteren. In ons atelier wordt voornamelijk gewerkt met fijne chamotteklei en goed en deugdelijk boetseermateriaal. We gaan nu aan de slag met het opzetten en uitwerken van de grondbeginselen van het te maken beeldje. Van 12.30 tot ca 13.30 uur genieten we van een uitgebreide lunch, met huisgemaakte heerlijke soep of een salade, diverse broodjes met beleg en eieren. Daarna werken we het beeldje steeds verder uit. Tot 16.30 uur gaan we door met het afwerken en egaliseren van het beeldje. Tussendoor genieten we uiteraard nog van koffie, thee en/of frisdrank met bonbons.

Wat het onderwerp betreft: iedere cursist is vrij om te bepalen welke creatie hij of zij wenst te maken. Dit kan zijn een realistisch beeldje (naar voorbeeld of eigen inzicht) maar ook het maken van een abstract beeldje bestaat tot de mogelijkheid. U als cursist bepaalt uiteindelijk zelf wat u die dag wenst te maken. Uiteraard wordt u volledig begeleid in uw keuze!


Klik hier om een aanvraag voor een workshop te doen.

Een aanmelding is definitief zodra er een aanbetaling is voldaan van € 15,00 (per persoon). Dit bedrag dient overgemaakt te worden op rekening nummer 1876.42.664 bij de Rabobank Sittard t.n.v. M.Heijligers, o.v.v. naam en datum workshop. 

 

 

Kunst Verhuurplan

Kunst verhuur

Vrijgezellenfeest?

vrijgezellen