Home arrow Workshops

 

Het aanbod:

 

Workshops voor particulier en bedrijf 

Different Colorfield organiseert diverse workshops die zowel op de locatie van de opdrachtgever kunnen plaatsvinden maar ook in het eigen atelier. Opdrachtgevers kunnen zowel particulieren als bedrijven zijn. Bedrijven die met grotere groepen willen deelnemen in het atelier, dan wel op locatie, kunnen in overleg mat Marij Heijligers een datum vaststellen. Informeer vrijblijvend naar andere mogelijkheden.


Bedrijven

In de hedendaagse economie zie je steeds meer bedrijven die hun werknemers laten deelnemen aan diverse workshops om de teamgeest te versterken. Atelier Different Colorfield is een serieuze partner hierin en kan ervoor zorgen dat een groep in een ontspannen sfeer creatief bezig kan zijn met elkaar.

Ook het individu komt hier aan bod, daar een workshop creatief bezig zijn ook een expressie is van individuele gevoelens en gedachten.

Er worden workshops boetseren, aquarelleren en schilderen georganiseerd inclusief materiaal. (minimale deelname = 6 personen)! Bedrijven die met grotere groepen willen deelnemen in het atelier, dan wel op locatie, kunnen in overleg met Marij Heijligers een datum vaststellen.
Informeer vrijblijvend naar andere mogelijkheden.

 

Particulieren

Het is gewoon leuk om eens creatief bezig te zijn. Vele workshops worden dan ook in eigen atelier gegeven als alternatief voor vrijgezellenfeestjes of ter ere van een verjaardag of misschien wel een gewone, jaarlijks terugkerende vriendinnendag. Het maakt eigenlijk niet uit wat de reden is, “het is weer eens wat anders” is een veel gehoorde uitspraak, na een dag een workshop te hebben gevolgd.

 

 

Kunst Verhuurplan

Kunst verhuur

Vrijgezellenfeest?

vrijgezellen