Home arrow Home arrow Vrijgezellenfeesten
Vrijgezellenfeesten
vrijgezellenfeest


Bij Atelier Different Colorfield kunt u dus ook terecht als u een vrijgezellenfeestje hebt. Dit is weer eens iets heel anders dan de andere "standaard' vrijgezellenfeestjes. Velen gingen u al voor en allemaal met een zeer tevreden gevoel.

Wij kunnen (in overleg) een thema aandragen maar u kunt natuurlijk ook uw eigen wensen kenbaar maken zodat het een perfecte (creatieve) dag vol plezier gaat worden. (bijna) Niets is ons te gek. 

Voorbeeld van een mogelijke activiteit:
De deelnemers van het vrijgezellenfeest gaan 2,5 uur schilderen, bijvoorbeeld van 14.00 uur tot 16.30. Dit tijdstip is uitermate geschikt om de avond nog vrij te houden voor eventuele andere activiteiten. De schilderijtjes worden gemaakt voor de babykamer van de aanstaande bruid. Leuk toch!!!! De kosten voor zo'n dergelijke activiteit bedragen €35,- per persoon. In deze prijs zijn materiaal en gebruik van gereedschap inbegrepen.

Wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met Marij Heijligers op 0623188889. U kunt ook ons mailformulier gebruiken door hier te klikken

 
< Vorige   Volgende >

Kunst Verhuurplan

Kunst verhuur

Vrijgezellenfeest?

vrijgezellen