Boetseren voor kinderen 

vanaf 8 jaar 

Deze workshop wordt in de maanden juli en augustus gegeven (exacte data in onderling overleg) bij minimale deelname van 5 en maximale deelname van 10 cursisten!

De kosten voor deze workshop bedragen € 35,00 per kind.


Hierbij is inbegrepen:
Om 14.00 uur ontvangst met limonade, yoghurtdrank of melk met cake. Halverwege de les krijgen de kinderen een snoeptraktatie. En uitaard is in de prijs het materiaal begrepen. Het benodigde gereedschap wordt door Marij Heijligers in bruikleen verstrekt.


Hoe ziet deze dag er uit:

Nadat iedereen aan elkaar is voorgesteld wordt er uitleg gegeven over hoe we te werk gaan en welke materialen we gebruiken. In ons atelier wordt voornamelijk gewerkt met fijne chamotteklei.

Wat het onderwerp betreft: ieder kind/cursist is vrij om te bepalen welk beeldje hij of zij wenst te maken. Dit kan zijn een realistisch beeldje (naar voorbeeld of eigen inzicht) maar ook het maken van een abstract beeldje bestaat tot de mogelijkheid. De cursist bepaalt uiteindelijk zelf wat hij of zij die dag wenst te maken. Uiteraard wordt iedereen volledig begeleid in zijn of haar keuze. Na afloop krijgt ieder kind zijn of haar beeldje mee naar huis.
 

Klik hier om een aanvraag te doen voor deze workshop.

Een aanmelding is definitief zodra er een aanbetaling is voldaan van € 15,00 (per persoon). Dit bedrag dient overgemaakt te worden op rekening nummer 1876.42.664 bij de Rabobank Sittard t.n.v. M.Heijligers, o.v.v. naam en datum workshop.

 

 

Kunst Verhuurplan

Kunst verhuur

Vrijgezellenfeest?

vrijgezellen