Buiten tekenen voor volwassenen

De workshop vindt plaats in onderling overleg en bij voldoende belangstelling.


De kosten voor deze workshop bedragen € 65,00 per persoon. Het te gebruiken materiaal is in de prijs inbegrepen. Het benodigde gereedschap (m.u.v. eventueel inklapbaar stoeltje) wordt door Marij Heijligers in bruikleen verstrekt.


Hoe ziet deze dag eruit:

Om 11.00 uur worden alle deelnemers ontvangen met koffie of thee in het Atelier Different Colorfield. Vervolgens wordt er gekeken waar de voorkeur naar uitgaat van de deelnemers. Wil men gebouwen tekenen? Bomen of vogels? Er zijn verschillende locaties op loopafstand bereikbaar. B.v. St. Salviuskerkje annex Kasteel Limbricht, Visvijver, Sportveld te Limbricht alsmede het Limbrichterbos met velden en oude bomen. Op de gewenst locatie aangekomen krijg iedere deelnemer een tekenplank met tekenmateriaal aangereikt. We proberen verschillende locaties te bezoeken en er schetsen te maken. Tot ca 13.00 uur wordt er gewerkt. Dan gaan we picknicken tot ca 13.30 uur. Na de picknick gaan we uiteraard weer verder werken tot aan het einde van de cursusdag, zijnde 16.00 uur.

Uiteraard wordt ook op deze workshop iedereen, zowel beginners als gevorderden volledig begeleid. Na afloop wordt het werk van iedereen bekeken en besproken.


Klik hier om een aanvraag te doen voor deze workshop.

Een aanmelding is definitief zodra er een aanbetaling is voldaan van € 15,00 (per persoon). Dit bedrag dient overgemaakt te worden op rekening nummer 1876.42.664 bij de Rabobank Sittard t.n.v. M.Heijligers, o.v.v. naam en datum workshop.

 

 

Kunst Verhuurplan

Kunst verhuur

Vrijgezellenfeest?

vrijgezellen