Modeltekenen (naaktmodel) voor volwassenen
 

De workshop zal plaatsvinden in onderling overleg en bij voldoende belangstelling.

De kosten voor deze workshop bedragen € 90,00 per persoon. Het benodigde materiaal is in de prijs inbegrepen. Het gereedschap wordt door Marij Heijligers ie bruikleen afgestaan.


Hoe ziet deze dag er uit:

Tijdens de ontvangst met koffie en vla worden de cursisten aan elkaar én aan het model voorgesteld. Normaliter beschikken we over een vrouwelijk model!

Daarna wordt er uitleg gegeven over hoe we te werk gaan, en welke materialen we kunnen gebruiken (potlood, houtskool etc). Voor de lunchpauze gaan we in eerste instantie proberen, uiteraard met regelmatige pauzes om het model te sparen, om gericht te kijken en om in grote lijnen datgene wat we zien op papier te zetten. Verschillende poses worden bekeken en getekend. Tot ca 12.30 uur wordt er gewerkt. Dan gaan we lunchen tot ca 13.30 uur. We nuttigen een uitgebreide lunch, met huisgemaakte heerlijke soep of een salade, diverse broodjes met beleg en eieren. Na de lunch gaan we, uiteraard weer met andere poses verder werken tot aan het einde van de cursusdag, zijnde 16.30 uur. Tussendoor genieten we uiteraard nog van koffie, thee en/of frisdrank met bonbons.

Uiteraard wordt ook op deze workshop iedereen, zowel beginners als gevorderden volledig begeleid.

Klik hier om een aanvraag te doen voor deze workshop.
Een aanmelding is definitief zodra er een aanbetaling is voldaan van € 15,00 (per persoon). Dit bedrag dient overgemaakt te worden op rekening nummer 1876.42.664 bij de Rabobank Sittard t.n.v. M.Heijligers, o.v.v. naam en datum workshop.

 

Kunst Verhuurplan

Kunst verhuur

Vrijgezellenfeest?

vrijgezellen